Skip to content

Over ons

Kinderdagverblijf Kinder Vallei biedt kleinschalig kinderopvang in Amsterdam west. De locatie is licht en zonnig en bestaat uit één verticale groep die plek biedt aan maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Een warme en veilige omgeving waarin kinderen ervaringen kunnen opdoen maar tevens ook een rustige omgeving hebben waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen wij door grote waarde te hechten aan openheid, respect, genegenheid en persoonlijke aandacht ten aanzien van de kinderen en ouders/verzorgers. Ook is de rol van onze pedagogisch medewerkers hierbij erg van belang.

Openingstijden

Kinderdagverblijf Kinder Vallei is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
Op officiële feestdagen is Kinder Vallei gesloten. Het is mogelijk om vanaf een halve dag opvang af te nemen. In overleg is het ook mogelijk incidenteel extra opvang af te nemen en gebruik te maken van ruildagen. Ruildagen kunnen bij de groepsleiding worden aangevraagd. 

Tarieven

Wanneer u uw kind heeft aangemeld ontvangt u een bevestiging van inschrijving, een plaatsingscontract en de algemene voorwaarden per e-mail. Met de overeenkomst kunt u de aanvraag bij de belastingdienst indienen. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur. Het bedrag dient een maand vooraf betaald te worden. Eventuele extra uren worden een maand achteraf in rekening gebracht. De kosten zijn inclusief luiers en voeding. Jaarlijks wordt de prijs aangepast, afhankelijk van indexering en de CAO Kinderopvang.

In de prijs inbegrepen:

Tarieven 2024

Tarieven 2024:

Aantal plaatsingsdagenUren per maandKosten per maandKosten per uur
1 dag47€ 453,55€ 9,65
2 dagen95€ 916,75€ 9,65
3 dagen143€ 1.379,95€ 9,65
4 dagen190€ 1.833,50€ 9,65
5 dagen238€ 2.296,70€ 9,65

Al onze prijzen zijn in euro’s en onder voorbehoud van typefouten.

Extra Opvang

Extra opvang is mogelijk, mits hier ruimte voor is op de groep en hiervoor betaalt u:
Hele dag 07.30-18.30: € 110,00
Halve dag 07.30-13.00 0f 13.00-18.30: € 55,00

Voeding & verzorging

Kinderdagverblijf Kinder Vallei verzorgt al het eten en drinken van de kinderen. Wij bieden altijd een een gezond en gevarieerd voedingsaanbod aan waarbij wij gebruik maken van vlees vervangende producten.
Ook zorgen wij voor luiers en luierdoekje. Op het kinderdagverblijf zorgt u zelf voor de fopspenen, pyjama, knuffels, sloffen en flessen van uw kind. Het liefst voorzien van naam. Speciale voeding bijvoorbeeld in het geval van koemelkallergie of lactose-intolerantie, zijn niet in de prijs inbegrepen en dient u zelf mee te nemen.

Oudercontact

Bij Kinder Vallei vinden wij een goed en open contact tussen de pedagogische medewerkers en de ouders erg belangrijk. Betrokkenheid en dagelijks overleg komen ten goede van het welzijn en de ontwikkeling van het kind. In de entreehal hangt een informatiebord met de activiteiten die we hebben gedaan en eventuele bijzonderheden. Daarnaast heeft ieder kind een “Groei Vallei map”. Hierin worden knutselwerkjes bewaard en schrijven de pedagogisch medewerkers een stukje over uw kind. Tijdens het jaarlijkse oudergesprek bespreken we met u het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind. Indien gewenst is het altijd mogelijk een tussentijds gesprek aan te vragen. Via het informatiebord bij de entree houden we u op de hoogte van geplande activiteiten en organisatorische zaken. Denk hierbij aan een nieuw teamlid, een groepsuitje of bijv. een oproepje. Ook ontvangt u onze digitale nieuwsbrief, met o.a. leuke weetjes, pedagogische onderwerpen en updates van onze activiteiten.